Recording av spill

Hvilket program egner seg best til å ta opp min spilling?

Etterhvert håper vi det skal komme en bedre og mer utfyllende guide her, men enn så lenge kan du lese hva våres medlemmer har å si.

«Shadowplay er et veldig fint program med høy kvalitet og enkelt å bruke. den gir ikke fpsdrop i verste fall så dropper du en i fps. Men haken med Shadowplay er at du må ha Nvidia grafikkort. Og en annen ting med Shadow play er at du kan gå tilbake i tid hvis hvis du vil highlighte noe. Den går opptil 20 minutter tilbake i tid»

«Bruker OBS til streaming og recording, først og fremst fordi det er Open Source og har en hel drøss med plugins du kan bruke. I tillegg er det ikke veldig ressurskrevende.
Ellers kjører jeg alltid plays.tv-klienten i bakgrunn for å ta opp highlights. (kan også brukes til å ta opp kontinuerlig)

Plays.tv-klienten lar deg ta opp bakover x-antall sekunder, i tillegg til at det er ekstremt lettvint å dele klippene på plays.tv  Et ekstra stort pluss med plays, er at det er et av de minst ressurskrevnde opptaksprogrammene som finnes.
Det er fremdeles i Beta, men jeg har nå brukt det i flere måneder og det har fungert ypperlig»

«Som en kategori 5 casual gamer liker jeg shadowplay til å fange opp «kule øyeblikk», med den Shadow-funksjonen ja.

Hvis man MÅ ha ukomprimert video (som vil gi høyest kvalitet, ingen diskusjon) så er det vel fortsatt Fraps som gjelder. Dette kan dóg slite litt på prosessor og skrive-disk. 5 minutter Fraps kan fort bli 10+GB dersom man spiller i 2k/4k oppløsning.

OBS må man (som jeg har opplevd) gjerne sette seg litt mer inn i for å få det beste scenarioet, så om man ikke er villig til å lære, eller særlig datakyndig ville jeg valgt noe lettere.»


 

Legg gjerne igjen en kommentar her: